Proces Operator (ANT-45)

Anteryon, gevestigd te Eindhoven, is een innovatief hightech bedrijf en specialist in optische systeemoplossingen voor gerenommeerde industriële klanten wereldwijd. Ons bedrijf heeft een sterke ontwikkelingscapaciteit en hightech productiefaciliteiten.

Met een cluster van 3 technologieën (repliceren van optische structuren, oppervlaktebewerking en opto-mechanische assemblage) produceert Anteryon optische precisiecomponenten en assemblages voor o.a. de volgende markten: medische-, halfgeleider-, defensie-, sensor-, en constructie.

Door de 3 technologieën te combineren maakt Anteryon het mogelijk om in een enkele productiegang complete optische modules te produceren van de hoogste kwaliteit en tegen de laagste kosten. De activiteiten van Anteryon zijn onderverdeeld in twee bedrijfsonderdelen; Optical Solutions en WaferOptics®, met elk zijn eigen specifieke applicaties en marktsegmenten. Het onderdeel Optical Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelingen en leveren van A-sferische Lenzen, Glas Substraten, Precisie Glas en Laser Modules. Het tweede bedrijfsonderdeel WaferOptics® is een nieuwe technologie, die het mogelijk maakt om hoge volumes ingebouwde optiek te produceren door gebruik te maken van 8” wafers. Op dit moment zijn er circa 120  mensen werkzaam binnen Anteryon die met elkaar bouwen aan een innovatieve en uitdagende toekomst.

Voor de Anteryon BV zijn we op zoek naar een Proces Operator:

Werkzaamheden
– Werkzaamheden voor de diverse productielijnen in een cleanroom
– Assembleren van componenten tot een product
– Leveren van bijdragen aan verbeterprojecten d.m.v. signaleren, lokaliseren en verhelpen onvolkomendheden in de procesgang
– Uitvoeren van procescontroles
– Het administreren van uitgevoerde werkzaamheden
– Zorgen voor handhaving van de kwaliteit

Profiel
– VMBO/MBO / VAPRO A
– Ervaring met glasachtige producten en/of fijnmechanische montagebewerkingen
– Ervaring met microscoopwerkzaamheden, cleanroom en/of ESD
– Beheersing van de Nederlandse taal
– Zelfstandig en nauwkeurig werken
– Kwaliteitsbewust, hands-on en geen 9-tot-5 mentaliteit
– Teamspeler met een flexibele instelling (bereidheid tot verschoven diensten/ploegendiensten)
– 1 à 3 jaar ervaring in een industriële cleanroom omgeving

 Wat bieden wij
Een zelfstandige, afwisselende functie in een klein team bij een hoog innovatieve organisatie. Hierbij past een uitstekend salaris en arbeids-voorwaardenpakket met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Anteryon heeft als kernwaarden innovatie, precisie, creativiteit en klantgerichtheid. We zijn als bedrijf slagvaardig en stimuleren de inbreng van nieuwe ideeën.

Contact
Ben jij een zelfstandige proces operator en heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je motivatiebrief en CV (onder vermelding van ref. ANT-45) naar hrm@anteryon.com of neem contact op met: Wendy van de Ruit, Human Resources, Zwaanstraat 2A – gebouw RAB, 5651 CA Eindhoven, Telefoon: 040 256 15 36.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.