Opto-mechanisch vakman

Anteryon BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische precisiecomponenten van de allerhoogste kwaliteit voor diverse industriële hightech toepassingen. Lenzen, lasersystemen en sensoren worden onder andere toegepast in de medische-, halfgeleider-, defensie-, sensor- en hightech constructiesector. Anteryon vult het complete gebied in van R&D, pre-engineering, prototypes tot en met serieproductie. Onze 145 medewerkers zien het als een uitdaging om optische kennis en kunde in te zetten en oplossingen te bedenken voor onze klanten wereldwijd.

De activiteiten van Anteryon zijn onderverdeeld in de bedrijfsonderdelen ‘Optical Solutions’ en ‘Wafer Optics®’, ieder gericht op specifieke applicaties en productmarktsegmenten. Optical Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van asferische lenzen, precisieglas componenten, lasermodules en opto-mechanische assemblages. Hiervoor worden verschillende technologieën toegepast zoals het repliceren van optische structuren, oppervlaktebewerking en opto-mechanische samenstellingen.

Wafer Optics® levert op chiptechnologie gebaseerde optische systemen, gericht op consumentenelektronica. Ultra kleine camera’s, IR-detectoren en projectoren staan aan de basis voor nieuwe applicaties zoals Augmented & Virtual Reality, Facial Recognition en 3D sensing.

Over de functie:
Als (opto-) mechanisch vakman is jouw hoofdtaak het bewerken van glas tot optische producten. Ook construeer je elementen met een hoge nauwkeurigheidsgraad. Je gaat zelfstandig gecompliceerde producten maken volgens tekening of schets en vervaardigt componenten tot een mooi eindproduct. Je voert handmatige bewerkingen, zoals snijden, kitten, zagen, slijpen en polijsten uit. Anteryon werkt met bijzonder interessante producten dus je bent verantwoordelijk voor een heel mooi eindproduct!

Tot je hoofdtaken behoren:
– Je bepaalt met welke machine je wat gaat maken en richt deze in voor gebruik
– Daarna kies je meet-, slijp-, polijst-, en hulpgereedschappen
– Indien nodig ontwerp je gereedschappen die jij denkt nodig te hebben
– Je administreert uitgevoerde werkzaamheden zoals gevraagd in de beleidslijsten,

Herken jij jezelf hierin:
– Een afgeronde opleiding MBO Fijnmechanisch/techniek (niveau 3-4), VAPRO A-B
– Ervaring met fijnmechanische techniek is een pre.
– Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
– Analytisch en zelfstandig
– Iemand die initiatief toont
– Je kunt probleem oplossend denken
– Kwaliteitsbewust
– Een teamspeler

Wat bieden wij jou?
– Een super leuke werkplek in een dynamisch innovatief bedrijf
– Volgen van interne opleidingen
– Een zelfstandige, afwisselende functie in een klein en hecht team
– Een uitstekend salaris
– Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen

Solliciteren of meer weten?
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct door een korte motivatie en je cv te mailen naar hrm@anteryon.com t.a.v. Danielle Aveloo HR Manager. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via het nummer 040-2561542 of stuur een mailtje met je vraag. Kandidaten krijgen binnen 14 dagen na ontvangst van de sollicitatie altijd een reactie. Als je uitgenodigd wordt voor een gesprek dan steven wij er naar deze ook binnen 2 weken plaats te laten vinden.

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.