Factory Engineering (ANT-37)

Anteryon, gevestigd te Eindhoven, is een innovatief hightech bedrijf en specialist in optische systeemoplossingen voor gerenommeerde industriële klanten wereldwijd. Ons bedrijf heeft een sterke ontwikkelingscapaciteit en hightech productiefaciliteiten.
Met een cluster van 3 technologieën (repliceren van optische structuren, oppervlaktebewerking en opto-mechanische assemblage) produceert Anteryon optische precisiecomponenten en assemblages voor o.a. de volgende markten: medische-, halfgeleider-, defensie-, sensor-, en constructie.
Door de 3 technologieën te combineren maakt Anteryon het mogelijk om in een enkele productiegang complete optische modules te produceren van de hoogste kwaliteit en tegen de laagste kosten.

De activiteiten van Anteryon zijn onderverdeeld in twee bedrijfsonderdelen; Optical Solutions en WaferOptics®, met elk zijn eigen specifieke applicaties en marktsegmenten. Het onderdeel Optical Solutions is gespecialiseerd in het ontwikkelingen en leveren van A-sferische Lenzen, Glas Substraten, Precisie Glas en Laser Modules. Het tweede bedrijfsonderdeel WaferOptics® is een nieuwe technologie, die het mogelijk maakt om hoge volumes ingebouwde optiek te produceren door gebruik te maken van 8” wafers.
Op dit moment zijn er circa 120 mensen werkzaam binnen Anteryon die met elkaar bouwen aan een innovatieve en uitdagende toekomst.

Voor de afdeling Operations van Optical Solutions zijn we op zoek naar een Factory Engineer.

Werkzaamheden
 De Factory Engineer is verantwoordelijk voor het realiseren van procesbeheersing van bestaande en nieuwe productieprocessen.
 Implementeren, onderhouden en verbeteren van bestaande en nieuwe productieprocessen. Vanuit technische verbeteringen de doorlooptijd en de tac-tijd van de verschillende processen optimaliseren. Uiteindelijk doel is een optimale kostprijs en doorlooptijd
 Oplossen en voorkomen van verstoringen in het productieproces
 Rapporteren over en analyseren van de prestaties van het productieproces
 Borgen van de kwaliteit van producten
 Maken van flows, werkinstructies en kwaliteitvolgsysteem
 Zorgen voor opgeleide en gekwalificeerde operators

Profiel
Je hebt tenminste een HBO opleiding WTB of Electronica. Je hebt meerdere jaren ervaring in het opzetten en verbeteren van productieprocessen. Verder is enige ervaring in optica en assemblagetechnieken een pré. Je hebt een hands-on mentaliteit, werkt gestructureerd en kunt conceptueel denken. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en analytische vaardigheden. Bij voorkeur heb je circa 5 jaar werkervaring. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij
Een zelfstandige, afwisselende functie bij een hoog innovatieve organisatie. Hierbij past een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden-pakket met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Anteryon heeft als kernwaarden innovatie, precisie, creativiteit en klantgerichtheid.
We zijn als bedrijf slagvaardig en stimuleren de inbreng van nieuwe ideeën.

Contact
Interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV (onder vermelding van ref. ANT-37) naar hrm@anteryon.com of neem contact op met: Wendy van de Ruit, HumanResources, Zwaanstraat 2A – gebouw RAB, 5651 CA Eindhoven, telefoon: 040 256 15 36

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.