Careers
Place Discipline Experience Graduation level

16 Results found for

HR-Officer

Date added: 16 February 2024

In de rol van HR-Officer ben je verantwoordelijk voor uitvoering van de HR-processen, zoals salaris- en HR-administratie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers met vragen op HR-gebied en adviseren en informeren van medewerkers en leidinggevenden bij de toepassing van de CAO, personeelshandboek en verschillende HR-processen.

 

Eindhoven | HBO | 40

View vacancy

Administratief medewerker

Date added: 15 February 2024

Als Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van orders in ons ERP-systeem. Je zorgt ervoor dat alles correct genoteerd staat. Met jou in ons team weten we zeker dat onze gegevens altijd op orde zijn! 

 

Eindhoven | MBO, Secondary Vocational Education | 40

View vacancy

Sales Manager

Date added: 13 February 2024

In this challenging position as Sales Manager, your primary goal is to grow Anteryon’s position in Europe to support Anteryon’s growth ambitions. You will manage the relationship with existing customers, find new customers and build new relationships. Based on the specific needs of your customers, you are able to provide them with the best optical solution in cooperation with Anteryon’s R&D department. With your understanding of the customer’s need and our technology you will enable Anteryon to support the customer and sell Anteryon’s added value.


              

Eindhoven | 40

View vacancy

Senior business Engineer

Date added: 07 February 2024

Als Senior Business Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van onze complete bedrijfsprocessen, inclusief het visualiseren van de bedrijfsprestaties door het ontwikkelen en opstellen van rapportages en dashboards en het rapporteren van jouw bevindingen aan het Management Team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorstellen en implementeren van verbeteringen in deze processen. Je bent in staat complete verbeterprogramma’s door te voeren, waarbij verschillende rollen nodig zijn (adviseur, trainer, verantwoordelijke en uitvoerder).


              

Eindhoven | 40

View vacancy

Optomechanisch-vakman

Date added: 03 January 2024

Als opto-mechanische professional is het je doel om hoogwaardig industrieel glas te bewerken tot hoogwaardige en hightech optische producten. Je maakt glaselementen en eindproducten met een extreme mate van precisie volgens een technische tekening en specificatie. Je combineert meerdere technieken, zoals snijden, zagen, slijpen en polijsten, om unieke producten te creëren in een uniek productieproces.

Eindhoven | 40

View vacancy

Process Engineer

Date added: 19 December 2023

Als  Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is jouw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!


              

Eindhoven | 40

View vacancy

Production Planner

Date added: 18 December 2023

You will be responsible for setting up production plans for products and releasing production orders, monitoring the progress and the timely identification of deviations to ensure on time delivery of the products and projects. In this role you will be the link between Operations, Purchasing, Sales Support and Engineering.

 

Eindhoven | HBO | 40

View vacancy

Sales Support Medewerker

Date added: 18 December 2023

Als Sales Support Medewerker ben jij een zeer belangrijke speler in het Sales proces! Je werkt nauw samen met de Sales managers om het gehele verkoop proces in goede banen te leiden. Je staat in nauw contact met zowel interne als externe stakeholders, waardoor je altijd op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen!

Eindhoven | MBO, Secondary Vocational Education | 40

View vacancy

Hoofd technische dienst en Facility

Date added: 18 December 2023

In deze baan ben je verantwoordelijk voor zowel de Technische Dienst, als voor Facility.  Je stelt het onderhoudsplan op en maakt onderscheid tussen gebruikersonderhoud, onderhoud door het Maintenance team en onderhoud door externe partners. Je bewaakt de uitvoering hiervan en bent eindverantwoordelijk voor het naleven van de onderhoudsplanning. Daarnaast zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd is en in goede banen wordt geleid binnen de organisatie.

Eindhoven | bachelor, HBO | 40

View vacancy

Senior Process Engineer

Date added: 18 December 2023

Als  Senior Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is jouw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!


              

Eindhoven | 40

View vacancy

Equipment Engineer

Date added: 18 December 2023

Anteryon is op zoek naar een Equipment Engineer! Als Equipment Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, kwalificeren en vrijgeven van robuuste meet-/besturings-software en hardware. Heb jij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan, en wil je jezelf graag ontwikkelen? Solliciteer dan op deze deze vacature!

Eindhoven | HBO, WO | 40

View vacancy

Productieplanner

Date added: 18 December 2023

Als Productieplanner houd je je bezig met het opzetten en uitzetten van de productie orders. Je monitort het proces en zorgt ervoor dat afwijkingen tijdig worden ontdekt, zodat de levering tijdig plaatsvindt. In deze rol als Productieplanner ben je de schakel tussen de productie, inkoop, sales en engineering.

Eindhoven | HBO | 40

View vacancy

Proces Development Engineer

Date added: 18 December 2023

Als Proces development engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en testen van de processen omtrent onze opto-mechanische producten. Ben jij analytisch, innovatief en op zoek naar een baan bij een van de gaafste werkgevers van Nederland? Wellicht is dit dan de vacature voor jou!

Eindhoven | HBO | 40

View vacancy

Constructeur

Date added: 18 December 2023

Ben jij de nieuwe Constructeur van Anteryon? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van optische modules, en de daarbij behorende assemblage en meetequipment. Je verzorgt het hele proces van concept tot producttekening. Een erg brede functie bij een onwijs innovatieve organisatie!

Eindhoven | HBO, WO | 40

View vacancy

Operator Lenses

Date added: 18 December 2023

Je werkt met een kleinschalig team binnen de afdeling Operations. Op deze afdelingen zijn vier productieteams actief. Ieder team produceert een eigen productenlijn. Je werkt grotendeels binnen een van onze cleanrooms.

Eindhoven | 40

View vacancy

Project Leader R&D

Date added: 18 December 2023

Als Project Manager R&D ben jij verantwoordelijk voor het managen van het gehele productontwikkelingsproces, van conceptueel ontwerp, naar grootschalige productie.  Heb jij ervaring als Project Manager in een productieomgeving, ben jij analytisch sterk en toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Eindhoven | 40

View vacancy