Stagiair Finance

Place Eindhoven

Discipline finance

Amount of hours 40

Date added: 12-06-2024

Anteryon: Wij brengen precisie naar een heel nieuw niveau. Wij zijn een innovatief high-tech bedrijf dat industriële klanten bedient over de hele wereld. We ontwerpen en produceren optische precisie-elementen en assemblages voor verschillende markten, waaronder industriële sensoren (Robotica & Industrie 4.0), medische, halfgeleider-, beveiligings-, automotive- en constructie bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van asferische lenzen, precisieglascomponenten, lasermodules en optomechanische assemblages. Bij dit proces worden verschillende technologieën gebruikt, zoals replicatie van optische structuren, etsen, lithografie, fijnmechanische bewerkingen van optisch glas en keramiek en andere technieken.

De stage:

In deze afstudeerstage ga jij je bezighouden met de onderzoeksvraag: “Welke effectenbeurs biedt de meest gunstige voorwaarden voor Anteryon?” Daarnaast denk je actief mee met de organisatie om verbeteringen door te voeren.

Wij zoeken

  • Een afstudeerstudent in de richting van bedrijfseconomie of Finance en Control
  • Een student die interesse heeft om te werken in een productieomgeving,
  • Een communicatief sterke student met een pragmatische houding.

Wij bieden

  • Een mooie stagevergoeding van €500,- op basis van 40 uur,
  • De mogelijkheid om je eigen verbeteringen te implementeren, en zo bij te dragen aan het bedrijfssucces,
  • Een belangrijk onderdeel zijn van een geweldig team,
  • Werk met geweldige technologie voor hoogwaardige producten en klanten.

De functieplaats is Eindhoven.

Wil je onderdeel uitmaken van een dynamisch, gespecialiseerd en innovatief high-tech bedrijf? Stuur je sollicitatie naar Thomas Kokken, Corporate Recruiter, (thomas.kokken@anteryon.com) met je cv en motivatie voor deze functie. Een referentie check kan onderdeel zijn van het selectieproces.

Overname door wervingsbureaus is niet gewenst.

Apply now!