Careers

we want to see you among us

Our team is the key driver behind our success. We thrive to meet new talent and try to create the best environment and conditions to bring out the best in you. If you have what it takes and you want to be part of anteryon, check available positions and drop us a line if there are no current openings for your talent set. We’ll ping you when the time is right.

find the job you love

 • Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is j0uw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!

   

  View vacancy
 • Het zorgdragen voor en uitvoeren van onderhoud en reparaties aan het machinepark en het verder implementeren en up-to-date houden van ons Preventive Maintenance proces.

   

  View vacancy
 • Als Sales Support Medewerker ben jij een zeer belangrijke speler in het Sales proces! Je werkt nauw samen met de Sales managers om het gehele verkoop proces in goede banen te leiden. Je staat in nauw contact met zowel interne als externe stakeholders, waardoor je altijd op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen!

   

  View vacancy
 • Als Project Manager R&D ben jij verantwoordelijk voor het managen van het gehele productontwikkelingsproces, van conceptueel ontwerp, naar grootschalige productie.  Heb jij ervaring als Project Manager in een productieomgeving, ben jij analytisch sterk en toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

  View vacancy
 • In het IT-team ben jij in de lead voor het inrichten en beheren van onze IT-infrastructuur. Jij zet de lijnen uit voor de afdeling en draagt actief verbetervoorstellen aan. In deze rol heb je een grote mate van zelfstandigheid, vrijjheid en verantwoordelijkheid!

   

  View vacancy
 • Als Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van orders in ons ERP-systeem. Je onderhoudt contact met klanten en leveranciers en zorgt ervoor dat alles correct genoteerd staat. Met jou in ons team weten we zeker dat alle gegevens kloppen!

   

  View vacancy
 • Als Junior cnc-frezer ga je deel uit maken van ons Precision Glass team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van High-Tech producten op zeer nauwkeurige basis. Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in het cnc vakgebied? Dan is dit de vacature voor jou!

   

  View vacancy
 • Je werkt met een kleinschalig team binnen de afdeling lenzen. je bent hierin verantwoordelijk voor het accuraat verwerken van specifieke lenzen. Nauwkeurigheid is daarin jouw 2de natuur!

  View vacancy
 • Je werkt met een kleinschalig team binnen de afdeling Operations. Op deze afdelingen zijn vier productieteams actief. Ieder team produceert een eigen productenlijn. Je werkt grotendeels binnen een van onze cleanrooms.

   

  View vacancy
 • Als Proces development engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en testen van de processen omtrent onze opto-mechanische producten. Ben jij analytisch, innovatief en op zoek naar een baan bij een van de gaafste werkgevers van Nederland? Wellicht is dit dan de vacature voor jou!

  View vacancy
 • Anteryon is op zoek naar een Equipment Engineer! Als Equipment Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, kwalificeren en vrijgeven van robuuste meet-/besturings-software en hardware. Heb jij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan, en wil je jezelf graag ontwikkelen? Solliciteer dan op deze deze vacature!

   

  View vacancy
 • Ben jij de nieuwe Constructeur van Anteryon? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van optische modules, en de daarbij behorende assemblage en meetequipment. Je verzorgt het hele proces van concept tot producttekening. Een erg brede functie bij een onwijs innovatieve organisatie!

  View vacancy
 • Als Productieplanner houd je je bezig met het opzetten en uitzetten van de productie orders. Je monitort het proces en zorgt ervoor dat afwijkingen tijdig worden ontdekt, zodat de levering tijdig plaatsvindt. In deze rol als Productieplanner ben je de schakel tussen de productie, inkoop, sales en engineering.

  View vacancy