Careers

we want to see you among us

Our team is the key driver behind our success. We thrive to meet new talent and try to create the best environment and conditions to bring out the best in you. If you have what it takes and you want to be part of anteryon, check available positions and drop us a line if there are no current openings for your talent set. We’ll ping you when the time is right.

find the job you love

 • In de rol van HR-Officer ben je verantwoordelijk voor uitvoering van de HR-processen, zoals salaris- en HR-administratie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers met vragen op HR-gebied en adviseren en informeren van medewerkers en leidinggevenden bij de toepassing van de CAO, personeelshandboek en verschillende HR-processen.

   

   

  View vacancy
 • Als Productiemanager ben jij verantwoordelijk voor de afdeling Precision Glass van Anteryon. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van het productieplan, het opstellen en behalen van de budgetten en de uiteindelijke prestatie van je team.

   

  View vacancy
 • In deze baan als Manager Inkoop ben jij verantwoordelijk voor de inkoop afdeling. Zo ben je eindverantwoordelijke voor de inkoop van nieuwe hoogwaardige apparatuur, installaties en systemen, het onderhouden van contacten met onze leveranciers en de supplierselectie.

  
    View vacancy
  
 • In deze stage ga jij je bezig houden met het verbeteren van het logistieke proces binnen Anteryon. Met jouw theoretische achtergrond ga je kijken waar de knelpunten in ons logistieke proces zitten en hoe we deze kunnen verbeteren.

  View vacancy
 • Je maakt onderdeel uit van het Precision Glass team en bent verantwoordelijk voor het produceren van high value glas producten. Deze producten worden door de resterende afdelingen verwerkt tot eindproduct. Wij maken gebruik van 3- en 5-assige freesmachines voor het leveren van precisie freeswerk.

   

  View vacancy
 • Als Senior Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is jouw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!

   

  View vacancy
 • In this challenging position as Sales Manager, your primary goal is to grow Anteryon’s position in Europe to support Anteryon’s growth ambitions. You will manage the relationship with existing customers, find new customers and build new relationships. Based on the specific needs of your customers, you are able to provide them with the best optical solution in cooperation with Anteryon’s R&D department. With your understanding of the customer’s need and our technology you will enable Anteryon to support the customer and sell Anteryon’s added value

   

  View vacancy .

 • Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van orders in ons ERP-systeem. Je zorgt ervoor dat alles correct genoteerd staat. Met jou in ons team weten we zeker dat onze gegevens altijd op orde zijn! 

  View vacancy .

 • Als opto-mechanische professional is het je doel om hoogwaardig industrieel glas te bewerken tot hoogwaardige en hightech optische producten. Je maakt glaselementen en eindproducten met een extreme mate van precisie volgens een technische tekening en specificatie. Je combineert meerdere technieken, zoals snijden, zagen, slijpen en polijsten, om unieke producten te creëren in een uniek productieproces.

   

  View vacancy
 • Als process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is j0uw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacatu

   

  View vacancy
 • In deze baan ben je verantwoordelijk voor zowel de Technische Dienst, als voor Facility.  Je stelt het onderhoudsplan op en maakt onderscheid tussen gebruikersonderhoud, onderhoud door het Maintenance team en onderhoud door externe partners. Je bewaakt de uitvoering hiervan en bent eindverantwoordelijk voor het naleven van de onderhoudsplanning. Daarnaast zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd is en in goede banen wordt geleid binnen de organisatie.

   

  View vacancy
 • Als Proces development engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en testen van de processen omtrent onze opto-mechanische producten. Ben jij analytisch, innovatief en op zoek naar een baan bij een van de gaafste werkgevers van Nederland? Wellicht is dit dan de vacature voor jou!

  View vacancy
 • Anteryon is op zoek naar een Equipment Engineer! Als Equipment Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, kwalificeren en vrijgeven van robuuste meet-/besturings-software en hardware. Heb jij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan, en wil je jezelf graag ontwikkelen? Solliciteer dan op deze deze vacature!

   

  View vacancy
 • Ben jij de nieuwe Constructeur van Anteryon? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van optische modules, en de daarbij behorende assemblage en meetequipment. Je verzorgt het hele proces van concept tot producttekening. Een erg brede functie bij een onwijs innovatieve organisatie!

  View vacancy
 • Als Productieplanner houd je je bezig met het opzetten en uitzetten van de productie orders. Je monitort het proces en zorgt ervoor dat afwijkingen tijdig worden ontdekt, zodat de levering tijdig plaatsvindt. In deze rol als Productieplanner ben je de schakel tussen de productie, inkoop, sales en engineering.

  View vacancy