Careers

we want to see you among us

Our team is the key driver behind our success. We thrive to meet new talent and try to create the best environment and conditions to bring out the best in you. If you have what it takes and you want to be part of anteryon, check available positions and drop us a line if there are no current openings for your talent set. We’ll ping you when the time is right.

find the job you love

 • Als Manager Quality, Environment, Safety & Health(QESH) ben je de drijvende kracht achter het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid binnen Anteryon. Je leidt een deskundig team van professionals en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van een robuust kwaliteits- en veiligheidsbeleid.

   

  View vacancy
 • Als Warehouse Administrator ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van diverse administratieve taken die essentieel zijn voor de continuïteit van onze productie en de verbetering van onze leveringsbetrouwbaarheid.

   

  View vacancy
 • Als Productiemanager ben jij verantwoordelijk voor de afdeling Precision Glass van Anteryon. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van het productieplan, het opstellen en behalen van de budgetten en de uiteindelijke prestatie van je team.

   

  View vacancy
 • In deze stage ga jij je bezig houden met het verbeteren van het logistieke proces binnen Anteryon. Met jouw theoretische achtergrond ga je kijken waar de knelpunten in ons logistieke proces zitten en hoe we deze kunnen verbeteren.

  View vacancy
 • Als Senior Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is jouw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!

   

  View vacancy
 • Als opto-mechanische professional is het je doel om hoogwaardig industrieel glas te bewerken tot hoogwaardige en hightech optische producten. Je maakt glaselementen en eindproducten met een extreme mate van precisie volgens een technische tekening en specificatie. Je combineert meerdere technieken, zoals snijden, zagen, slijpen en polijsten, om unieke producten te creëren in een uniek productieproces.

   

  View vacancy
 • Als process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is j0uw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacatu

   

  View vacancy
 • In deze baan ben je verantwoordelijk voor zowel de Technische Dienst, als voor Facility.  Je stelt het onderhoudsplan op en maakt onderscheid tussen gebruikersonderhoud, onderhoud door het Maintenance team en onderhoud door externe partners. Je bewaakt de uitvoering hiervan en bent eindverantwoordelijk voor het naleven van de onderhoudsplanning. Daarnaast zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd is en in goede banen wordt geleid binnen de organisatie.

   

  View vacancy
 • Anteryon is op zoek naar een Equipment Engineer! Als Equipment Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, kwalificeren en vrijgeven van robuuste meet-/besturings-software en hardware. Heb jij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan, en wil je jezelf graag ontwikkelen? Solliciteer dan op deze deze vacature!

   

  View vacancy
 • Ben jij de nieuwe Constructeur van Anteryon? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van optische modules, en de daarbij behorende assemblage en meetequipment. Je verzorgt het hele proces van concept tot producttekening. Een erg brede functie bij een onwijs innovatieve organisatie!

  View vacancy
 • Als Productieplanner houd je je bezig met het opzetten en uitzetten van de productie orders. Je monitort het proces en zorgt ervoor dat afwijkingen tijdig worden ontdekt, zodat de levering tijdig plaatsvindt. In deze rol als Productieplanner ben je de schakel tussen de productie, inkoop, sales en engineering.

  View vacancy