Careers

we want to see you among us

Our team is the key driver behind our success. We thrive to meet new talent and try to create the best environment and conditions to bring out the best in you. If you have what it takes and you want to be part of anteryon, check available positions and drop us a line if there are no current openings for your talent set. We’ll ping you when the time is right.

find the job you love

 • Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is jouw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!

   

  View vacancy
 • In deze stage ga jij je bezig houden met het verbeteren van het logistieke proces binnen Anteryon. Met jouw theoretische achtergrond ga je kijken waar de knelpunten in ons logistieke proces zitten en hoe we deze kunnen verbeteren.

  
    View vacancy
  
 • You will be responsible for the material supply for the optical and opto-mechanical assemblies of Anteryon ensuring production and engineering demands. Executing our procurement processes as efficient as possible, you’ll be making data driven decision based on our ERP output. You will be monitoring and evaluating supplier performance building and maintaining strong long-term relationships with suppliers. You are managing your stakeholders, being a real team player and accomplish your responsibilities as a true owner.

   

  View vacancy
 • Als Assistant Controller speel je een cruciale rol in het beheren van de financiële administratie van Anteryon. Je ondersteunt onder andere bij het opstellen van voor- en nacalculaties, debiteuren- en crediteurenadministratie en je helpt bij de jaarrekening, budgetteringen en diverse rapportages.

   

  View vacancy
 • Als Manager Quality, Environment, Safety & Health(QESH) ben je de drijvende kracht achter het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid binnen Anteryon. Je leidt een deskundig team van professionals en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van een robuust kwaliteits- en veiligheidsbeleid.

   

  View vacancy
 • Als Productplanner houd je je bezig met het opzetten en uitzetten van de productie orders. Je monitort het proces en zorgt ervoor dat afwijkingen tijdig worden ontdekt, zodat de levering tijdig plaatsvindt. In deze rol als Productplanner ben je de schakel tussen de productie, inkoop, sales en engineering.

  View vacancy
 • De werkzaamheden van de afdeling Sales Support zijn afwisselend en dynamisch. Je bent een spin in het web binnen het sales proces. Het Sales Support team ondersteunt en werkt samen met de Sales Managers. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het interne verkooptraject, vanaf de order van de klant tot aan de uiteindelijk facturatie en afhandeling van de verkoop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ingeven en opvolgen van orders, ondersteunen van overige verkoopprocessen, communiceren met klanten en maken van offertes (incidenteel). Je hebt veel contact met de interne productie organisatie in verband met het bevestigen van leveringdata.

   

  View vacancy
 • Als Productiemanager ben jij verantwoordelijk voor de afdeling Precision Glass van Anteryon. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van het productieplan, het opstellen en behalen van de budgetten en de uiteindelijke prestatie van je team.

   

  View vacancy
 • Als Senior Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is jouw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacature!

   

  View vacancy
 • Als opto-mechanische professional is het je doel om hoogwaardig industrieel glas te bewerken tot hoogwaardige en hightech optische producten. Je maakt glaselementen en eindproducten met een extreme mate van precisie volgens een technische tekening en specificatie. Je combineert meerdere technieken, zoals snijden, zagen, slijpen en polijsten, om unieke producten te creëren in een uniek productieproces.

   

  View vacancy
 • Als process Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch ondersteunen van onze productie afdelingen. Het is j0uw doel om het productieproces te verbeteren en de introductie van nieuwe nieuwe producten te ondersteunen. Heb jij ervaring met Lean Six Sigma en ben je toe aan een nieuwe technische uitdaging? Solliciteer dan op onderstaande vacatu

   

  View vacancy
 • In deze baan ben je verantwoordelijk voor zowel de Technische Dienst, als voor Facility.  Je stelt het onderhoudsplan op en maakt onderscheid tussen gebruikersonderhoud, onderhoud door het Maintenance team en onderhoud door externe partners. Je bewaakt de uitvoering hiervan en bent eindverantwoordelijk voor het naleven van de onderhoudsplanning. Daarnaast zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd is en in goede banen wordt geleid binnen de organisatie.

   

  View vacancy